Produk

  • Sell 6Y6335 Forging teeth bucket adapter excavator bucket teeth tooth point ripper

    Ngedol 6Y6335 Kanggo mekso lemari adaptor baldi adol ekstra untu

    Informasi Produk Produk Bahan baja wesi kurang saka Teknik Ireng utawa kuning Teknik pemutus Permukaan Kekerasan 47-52HRC Sertifikat ISO9001-9002 Harga FOB Xiamen USD 5-50 / Piece MOQ 2 potongan Pangiriman Wektu 30 dina sawise kontrak ditetepake Desain / Struktur / Detail Pics 9W8452 1U3352-8 1U3302-4 PC400 3.Keuntungan / Fitur: Perusahaan kita wis ngliwati sistem kontrol kualitas berkualitas internasional ISO9001-2000. lan nganggo tesis canggih, pabrik ...
  • Sell excavator recoil spring PC300-7-8 oem no.207-30-74141

    Jual pengalir maneh musim semi PC300-7-8 o.207-30-74141

    Informasi Produk Produk Rampung Rampung RA kurang saka 0.2 Werna jero lan njaba Teknik Ireng utawa kuning Teknik pemutus Permukaan Kekerasan HRC48-54, paling jero: Waranti 4mm-10mm 2000 jam Sertifikasi ISO9001-9002 Harga FOB Xiamen USD 50-450 / Piece MOQ 2 Potong Wektu Pangiriman Sajrone 25-30 dina sawise kontrak ditetepake TRACK RECOIL SPRING, ADJUSTER CYLINDER ASSY, YORK ASSY TRACK ADJUSTER CYLINDER ASSY Desain / Struktur / Details Detik track cluster cluster ...
  • aftermarketing dressta spare parts track roller

    aftermarketing dressta spare part track roller

    Informasi Produk Produk Xiamen Globe Truth (GT) Industries Co, Ltd Jeneng Produk sawise pasar telesisi alat ganti tres track track Informasi undercarriage / Track Material 50Mn / 40MnB Rampung warna licin Ireng utawa kuning Teknik & Kuningan Pengatusan Hardness HRC48-54, jero : Wektu Waranti 4mm-10mm 2000 jam (Urip normal 4000 jam) Sertifikasi sertifikat ISO9001-9002 MOQ 2 potongan / sawise pasar sing ngeculake trek Pengiriman Wit ...
  • CATERPILLAR

    CATERPILLAR

    Bahan Informasi Produk 50Mn / 40SiMnTi Rampung warna licin Teknik Ireng utawa kuning Teknik pemutus Permukaan Kekerasan HRC50-56, paling jero: 4mm-10mm Wektu Waranti 2000 jam Sertifikasi sertifikasi ISO9001-9002 FOB Xiamen USD 20-250 / Piece MOQ 2 potongan Pangiriman ing jero ruangan 30 dina sawise kontrak sing ditetepake Desain / Struktur / Rincian Jenis Aplikasi Pics kanggo referensi Sampeyan Mesin Model Model Genuie, Berco no. Bobot (Kg) Lacak Roller CATERPILLAR D3 ...
  • JCB track roller JCB excavator parts JCB spare parts,JCB undercarriage parts,JCB track roller

    JCB roda trek JCB penggali bagean JCB, alat ganti JCB, JCB track roller

    Bahan Informasi Produk 50Mn / 40SiMnTi Rampung trek roda halus Warna Werna Teknik Ireng utawa Kuning Metode Penguangan Kothak lumahing HRC50-56, paling jero: Waranti 4mm-10mm 2000 jam Sertifikasi sertifikasi ISO9001-9002 FOB Xiamen USD 20-250 / Piece MOQ 2 potongan Pangiriman Wektu Ing 30 dina sawise kontrak sing ditetepake Desain / Struktur / Detail Pics Lacak lukisan Kelebihan / Fitur: 1. liwat proses tempur-tempur kanggo njamin aku ...
  • Replacement Track Roller, Bottom Roller for Excavator and Dozer

    Penggantian Track Roller, Botol Roller kanggo Penggalian lan Dozer

                Xiamen Globe Truth (GT) Industries Co, Ltd. Product Product penggantian Track Roller, Bottom Roller for underavriage and Dozer Product Informasi undercarriage / Track Material Material 50Mn / 40MnB Rampung Rampung Ireng utawa kuning Teknik Ngemut & Ngeculake Permukaan Kekerasan HRC48-54 , paling jero: Jaminan Waranti 4mm-10mm 2000 jam (Urip normal 4000 jam) Sertifikasi sertifikasi ISO9001-9002 MOQ 2 potongan wektu sajrone 30 dina sawise Paket ditetepake kontrak ...
  • Replacement Track Roller, Bottom Roller for Excavator and Dozer

    Penggantian Track Roller, Botol Roller kanggo Penggalian lan Dozer

    Penggantian Trek Roller, Roller Botol kanggo Penggali lan Dozer Xiamen Globe Bebener (GT) Industries Co, Ltd Jeneng Produk Penggantian Trek, Roller Botol kanggo Penggantian lan Produk Produk Dozer undercarriage / Trek Kranjang 50Mn / 40MnB Rampung warna lancar Rampung Ireng utawa Teknik kuning Forging & casting Permukaan Kekerasan HRC48-54, jero: 4mm-10mm Warranty wektu 2000 jam (Life normal 4000hours) Sertifikasi ISO9001-9002 MOQ 2 potongan De ...
  • high quality zaxis excavator parts

    bagean zaxis excavator kualitas tinggi

    Bahan Informasi Produk 50Mn / 40SiMnTi Rampung warna licin Teknik Ireng utawa kuning Teknik pemutus Permukaan Kekerasan HRC50-56, paling jero: 4mm-10mm Wektu Waranti 2000 jam Sertifikasi sertifikasi ISO9001-9002 FOB Xiamen USD 20-250 / Piece MOQ 2 potongan Pangiriman ing jero ruangan 30 dina sawise kontrak sing ditetepake Desain / Struktur / Rincian Pics Lacak perbandingan bagean Jinis aplikasi kanggo referensi sampeyan: KANDATOG KOMATSU PC30 PC40 PC45 PC60 PC75 ...
  • high quality zaxis excavator parts

    bagean zaxis excavator kualitas tinggi

    Bahan Informasi Produk 50Mn / 40SiMnTi Rampung warna licin Teknik Ireng utawa kuning Teknik pemutus Permukaan Kekerasan HRC50-56, paling jero: 4mm-10mm Wektu Waranti 2000 jam Sertifikasi sertifikasi ISO9001-9002 FOB Xiamen USD 20-250 / Piece MOQ 2 potongan Pangiriman ing jero ruangan 30 dina sawise kontrak sing ditetepake Desain / Struktur / Detil Keuntungan / Fitur: Garis automasi perawatan panas ngetrapake teknik pelindung lengkap kanggo ngasilake ...
  • 6T9883/6T9879/6T9875/6Y2901 flange single/double track roller

    6T9883 / 6T9879 / 6T9875 / 6Y2901 flange siji / rol trek pindho

    Bahan Informasi Produk 50Mn / 40SiMnTi Rampung warna licin Teknik Ireng utawa kuning Teknik pemutus Permukaan Kekerasan HRC50-56, paling jero: 4mm-10mm Wektu Waranti 2000 jam Sertifikasi sertifikasi ISO9001-9002 FOB Xiamen USD 20-250 / Piece MOQ 2 potongan Pangiriman ing jero ruangan 30 dina sawise kontrak sing ditetepake Desain / Struktur / Detail Keuntungan / Fitur: ① liwat proses proses penyusutan quench kanggo njamin sifat-sifat mekanik, kekuatan lan ...
  • dozer undercarriage D9R 195-9955/195-9956 track roller bottom roller

    dozer undercarriage D9R 195-9955 / 195-9956 track roller ngisor roller

    Materi Informasi Produk 50Mn / 40SiMnTi Rampung warna halus Ireng utawa Teknik Teknik pemutus lumahing Kekerasan HRC50-56, paling jero: 4mm-10mm Wektu Waranti 2000 jam Sertifikasi Sertifikasi ISO9001-9002 MOQ 2 wektu Sawise 30 dina sawise kontrak diadegake 2. Desain / Struktur / Detil Keuntungan / Fitur: 1) .Gembong gulungan mesin direkayasa gulung-mesin lan mesin kanthi nggunakake kemajuan teknologi paling modern sing dikenal ...
  • 50Mn/40Mn2

    50Mn / 40Mn2

    Bahan Informasi Produk 50Mn / 40Mn2 Rampung warna licin utawa Teknik Ireng utawa Kuning Kanggo meksa pemicu Surface Kekerasan HRC50-56, jero: 4mm-10mm Wektu Waranti 2000 jam Sertifikasi Sertifikasi ISO9001-9002 FOB Xiamen USD 20-250 / Piece MOQ 2 potongan Pengiriman Wektu Ing 30 dina sawise kontrak sing ditetepake Desain / Struktur / Detail Pics dhaptar sebagian KOMATSU PC05 / PC07 PC12R / PC15R PC10-7 PC20 / 30 PC20 / 30 (Trek Karet) PC50MR-2 PC56 PC75-3 PC75UU / PC78 PC60-6 (Sampah .. .