• qiushi-1
  • qiushi-2
  • qiushi-3

babagan kita apa maneh?

Madeg wiwit taun 1998, Keamanan jagad Xiamen (GT) khusus ing industri cadhangan Bulldozer & Excavator. Kanthi luwih saka 35,000 kaki persegi ruang pabrik lan gudang ing QUANZHOU, CHINA. Pabrik kita ngasilake bagean undercarband kayata track roller, roller operator, chain track, idler ngarep, sprocket, track adjuster etc.

Bagean liyane, kayata trek bolt / nut, track track, track pin track bushing, ember, ember pin, ember bushing, baldi ember, adaptor ember, breakter palu, cili, mesin pers track, track karet, pad karet, bagian mesin, agul-agul, nglereni pinggiran, bagian penggali mini dll.

Sinau luwih lengkap
  • compang
  • produk

    Liyane

    fitur peralatan sing digunakake

    22+ taun lan dadi kuwat

    Kanthi luwih saka 35,000 kaki persegi ruang pabrik & gudang ing QUANZHOU, CHINA. Pabrik kita ngasilake bagean undercarband kayata track roller, roller operator, chain track, idler ngarep, sprocket, track adjuster etc. Bagean liyane, kayata trek bolt / nut, track track, track pin track bushing, ember, ember pin, ember bushing, baldi ember, adaptor ember, breakter palu, cili, mesin pers track, track karet, pad karet, bagian mesin, agul-agul, nglereni pinggiran, bagian penggali mini dll.
    sinau luwih lengkap