• qiushi-1
  • qiushi-2
  • qiushi-3
  • Happy-new-year

babagan awake dheweapa sabanjure?

Madeg wiwit taun 1998, Xiamen globe truth (GT) Industries spesialisasi ing industri suku cadang Bulldozer & Excavator.Kanthi luwih saka 35.000 kaki persegi pabrik lan gudang ing QUANZHOU, CHINA.Pabrik kita ngasilake bagean undercarriage kayata roller track, roller carrier, chain track, idler ngarep, sprocket, adjuster trek dll.

Bagéan liyane, Kayata baut trek/nut, sepatu trek, track pin track bushing, ember, ember pin, bucket bushing, ember untu, ember adaptor, breaker palu, chiels, track mesin press, trek karet, bantalan karet, bagean mesin, agul-agul, pinggiran nglereni, bagean excavator mini etc.

Sinau luwih lengkap
  • compang
  • produk fitur

    liyane

    fitur peralatan digunakake

    22+ taun lan bakal kuwat

    Kanthi luwih saka 35,000 kaki persegi ruang pabrik&gudang ing QUANZHOU, CHINA.Pabrik kita ngasilake bagean undercarriage kayata roller track, roller carrier, chain track, idler ngarep, sprocket, adjuster trek dll.Bagéan liyane, Kayata baut trek/nut, sepatu trek, track pin track bushing, ember, ember pin, bucket bushing, ember untu, ember adaptor, breaker palu, chiels, track mesin press, trek karet, bantalan karet, bagean mesin, agul-agul, pinggiran nglereni, bagean excavator mini etc.
    sinau liyane